Ilmoittautumis- ja kurssiehdot

Ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdot Koirakoulu Nuuskun kursseilla

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssipaikka tulee perua viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen kurssipaikan voi peruuttaa veloituksetta vain lääkärintodistusta tai eläinlääkärintodistusta vastaan ohjaajan tai koiran loukkaantumisen tai vakavan sairastumisen takia. Mikäli kurssipaikka perutaan niin, ettei kaksi (2) viikkoa ehdi täyttyä, veloitetaan peruutuksesta koko kurssin hinta. Voit halutessasi yrittää myydä kurssipaikkasi eteenpäin, olet velvollinen ilmoittamaan muutoksesta kurssin vetäjälle.

Yksäripaketti koulutukset sekä ohituskurssi kokonaisuudet tulee käyttää 2kk sisällä koulutuksen ostosta, ellei toisin yhdessä kouluttajan kanssa sovita. Hajutyöskentelykurssit tulee käyttää 3kk sisällä ostosta. Mahdollisia käyttämättömiä kertoja ei hyvitetä, ellei koulutuksen viivästyminen johdu kouluttajasta tai etukäteen sovitusta aikataulu muutoksesta.

Saat kurssikirjeen ohjeistuksineen ennen kurssin alkamista.

HUOM! Sähköposti saattaa mennä roskapostilaatikkoon - muista tarkistaa se säännöllisesti!

Laskutus

Voit maksaa laskun vaihtoehtoisesti joko

a) sähköpostin liitteenä saamallasi laskulla TAI

b) käteisellä 1. kurssikäynnin yhteydessä.

c) ePassilla/Smartum sähköpostiin saamallasi laskulla

Mikäli valitsit vaihtoehdot a), lähetä kopio kuitista sähköpostin liitteenä tai ota kuitti mukaan 1. kurssikerralle.

Mikäli haluat maksuaikaa tai haluat maksaa laskun kahdessa erässä, otathan yhteyttä meihin ennen laskun eräpäivää.

Kurssin peruuntuminen

Ryhmäkurssien vähimmäiskoiramäärä on 2-3 ja enimmäismäärä 3-5 ellei toisin ilmoiteta kurssikuvauksessa.

Mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, voidaan tilalle tarjota kaksarituntia (mikäli ilmoittautuneita on kaksi): kaksi koiraa omistajineen (25 €/kerta)

Kurssilainen päättää itse, haluaako osallistua mahdollisesti kalliimmalle kurssille vai peruuttaako osallistumisensa.

Kurssin peruuntumisesta/muuttumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa.

Koirakoulu Nuusku pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin kurssin ajankohtaa, korvauksia, kouluttajaa ja alkamispäivää koskien.

Poissaolot ja korvaavat kerrat

Ryhmäkursseilla korvaavaan kertaan oikeuttaa koiran tai omistajan sairastuminen. Juoksuiset nartut saavat osallistua koulutuksiin juoksuhousuissa, ellei koira kipuile. Näistä vaaditaan eläinlääkärin/lääkärin todistus. HUOM! Ilmoittamaton poissaolo = käytetty kurssikerta.

Yksityistunnin voi peruuttaa 24h ennen sovittua aikaa, peruuttamattomista ja peruutusajan jälkeisistä peruutuksista peritään koulutuksen hinta. 

Korvaavasta kerrasta sovitaan joko kurssikerran yhteydessä, puhelimitse tai sähköpostitse. Kouluttaja ehdottaa kahta (2) korvaavaa kertaa, joista voi valita itselleen soveltuvan kerran.

Ryhmätunneille soveltuvuus

Kurssitilassa sisällä pidettävät tunnit EIVÄT sovellu aggressiivisesti toisiin koiriin suhtautuville koirille. Myös todella aroille koirille ympäristö voi olla liian haastava.

Mikäli kurssin aikana todetaan, että koiralle ryhmätilanne on liian vaativa/häiriö muille koirille on kohtuuton, miettii kouluttaja yhdessä omistajan kanssa sopivan vaihtoehdon. Esimerkiksi tilalle voidaan sopia yksityistunti tai useampi, ryhmäkurssin hinnan/käymättömien kertojen mukaan.

Vastuu ja turvallisuus

Kursseilla jokainen koiranomistaja on vastuussa koirastaan. Mikäli koira tai omistaja aiheuttaa vahinkoa kurssitilassa muille koirille, ihmisille, kouluttajalle tai irtaimistolle, on omistaja korvausvelvollinen.

Tarttuvat sairaudet ja loiset

Koiran omistaja tai ohjaaja on velvollinen jäämään pois kurssitunnilta, mikäli koiralla todetaan tarttuva sairaus tai loistartunta. Tulethan siis kurssille vain terveen koiran kanssa joka on rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaan.
Huomioi myös, että perheen kaikkien koirien tulee olla tarttuvista taudeista terveitä, voidaksesi osallistua kurssille.

Ilmoitathan myös, mikäli koirasi sairastuu tarttuvaan tautiin pian kurssin päättymisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMALLA KURSSILLE HYVÄKSYT NÄMÄ KAIKKI EHDOT