Ratkaisukeskeinen valmennus

Jännittääkö kokeisiin tai vaikka näyttelyihin osallistuminen? Haluaisitko löytää syvemmän keskittymisen treeniin? Voisiko treenamisen suunnittelu ja aikatauluttaminen olla tehokkaampaa? Mietyttääkö oma tunnetila esimerkiksi ohituksissa?

Autan sinua mielelläni paitsi koiran kouluttamisessa, myös omien ajatuksien selvittämisessä. Tarjoan avuksesi ratkaisukeskeistä valmennusta, joko osana koiran koulutusta tai omana prosessinaan. 

Life coaching eli ratkaisukeskeinen valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jonka tavoitteena on edistää ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Valmentajana autan sinua saavuttamaan tavoitteesi, löytämään uusia ja erilaisia näkökulmia sekä vahvistamaan voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Toimin tsempparina ja kannustan sinua prosessin aikana. Valmennus on aina luottamuksellista sekä arvojasi kunnioittavaa & oivalluttavaa.  

Valmennuksen kesto on n.1h/kerta ja valmennuskokonaisuus kestää tavallisesti 2-4 kertaa. Valmennus voidaan toteuttaa etänä (esim.teams, zoom) tai livenä Parjalassa. Erilaiset ryhmävalmennukset erilaisilla aihealueilla ovat myös mahdollisia, kysy tarjous.

1h valmennus: 40e
3x1h valmennus: 110e


Asiakaspalautteita:

 Aina välillä on hyvä pysähtyä ja miettiä omia tapoja tehdä asioita ja pilkkoa niitä osiin. Itse koin valmennukset hyödyllisiksi, ajatuksia ääneen jakamalla sain paljon uusia oivalluksia. Tärkeää oli myös itse huomata, että vaikka koulutuksessa hankalia hetkiä onkin, niin hyvääkin on koiran kanssa saatu aikaiseksi. Sitä ei yksin helposti huomaa. Hyviä, mielenkiintoisia oivalluksia ja ajatuksia sain näistä. Kiitos! " 

"Valmennus oli ajatuksia herättävä ja antoi eväitä omaan koevalmistautumiseen, Erityisesti jännittämiseen,joka sitten heijastuu koiraankin. Oli todellakin käymisen arvoinen!"