Ongelmakäytöskonsultaatio


Koiran ongelmakäytökset ovat seurasta yksilön yrityksestä sopeutua ympäristöönsä. Sinällään koiralle lajityypillinen käyttäytyminen näyttäytyy ja esiintyy usein ei-toivotulla ja arkeen sopimattomalla tavalla. Käytöksen jatkuessa voi se alkaa vaikuttaa koiran ja perheen väliseen vuorovaikutukseen, koiraan suhtautumiseen ja arjen sujumiseen. 

Ongelmalliseksi koettua käyttäytymistä voi olla esimerkiksi:
> remmirähjäys / ohitusongelmat
> erilaiset pelot sekä aggression muodot 
> eroahdistus&yksinolo ongelmat 

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme koiran hyvinvointia sekä lähtötilannetta, käytöksen syitä sekä suunnittelemme tulevaa koulutusta. Ensimmäinen tapaaminen kestää n.1,5h; ennen tapaamista koirasta täytetään ennakkotietolomake sekä kipukyselulomake. Tapaamisen jälkeen saat kirjallisen koulutussuunnitelman. Jatkotapaamiset voidaan koulutettavan käytöksen luonteesta riippuen hoitaa etänä tai livenä, jatkokoulutuskertaan varataan aikaa 30min. Jokainen koulutustapaaminen sisältää uuden koulutussuunnitelman. 

Koulutusprossessin luonteesta riippuen tapaamisia pidetään n.2-4 viikon välein, tapaamisten välillä kouluttaja on tukenasi sähköpostin välityksellä.

Ongelmakäytöskoulutus voidaan toteuttaa asiakkaan kotona, Parjalan koirakeskuksella tai esim. eroahdistus koulutuksissa kokonaan etänä. Kotikäynteihin lisätään kilometrikorvaukset edestakaisin matkalta.

Konsultaatiotapaamisen hinta: 105e
Jatkokerrat: 55e/30min