Hajutyöskentelyn/ Noseworkin alkeet

Kurssilla opetellaan hajutyöskentelyn alkeita kongin tai lelun avulla. Näin saadaan koiralle opetettua vahva ilmaisu sekä motivoitunutta ja tarkkaa etsintää. Nosework hajut lisätään myöhemmin kakkoskurssilla, kakkoskurssille on mahdollista jatkaa alkeiskurssin jälkeen.

Kurssi toteutetaan kurssimuotoisesti (5 kertaa), mutta sisältö ja harjoituskerrat suunnitellaan koirakkokohtaisesti. Jokaisella on oma 30 min aika, joten kurssi soveltuu myös vuorotyöläisille. Kurssin koulutuskerrat on käytettävä 3kk sisällä kurssin ostamisesta, ellei toisin kouluttajan kanssa sovita.

Kurssi soveltuu kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Kurssille tullessa et tarvitse mitään erityistaitoja ja kurssi sopii hyvin myös pelokkaille/jännittäville koirille. 

Ilmoittaudu kurssille verkkokaupan kautta. Kun olet saanut tilausvahvistuksen, voit valita aloitusajan kalenterin vapaana olevista ajoista. Mikäli mikään ajoista ei sovi, ole yhteydessä kouluttajaan joko puhelimitse viestillä/whatsapilla 044 0557172 tai sähköpostia

Ajanvaraus vello.fi/nuusku

Huom! smartum tai epassi ei käy maksuvälineenä tälle kurssille110,00 €